Menu Sluiten

ACHTER DE SCHERMEN

Vanaf eind 2021 kent Klein Horeca een nieuwe samenstelling. 
Frank en Norbert bundelen hun krachten en ervaring om Klein Horeca te laten groeien. Samen met Sanne geven zij het bedrijf richting. Het is mooi hoe service en kwaliteit altijd voorop hebben gestaan, en daar komt zeker geen verandering in. Voor ons allemaal een mooie uitdaging, we kijken uit naar alle samenwerkingen

frank rondje

Frank

Ondernemer en horecaman. Veel mensen kennen Frank als eigenaar van De Waerd Bowling in Heerhugowaard. Hij heeft de Hotelschool afgerond en heeft daarna geen moment stilgezeten. Beweging kenmerkt Frank. Altijd in ontwikkeling, aan het netwerken, nieuwe ideeën uitwerken en doorpakken. Zo ook met Klein Horeca!

norbert rondje

Norbert

Ook Norbert ging naar de Hotelschool. Hij heeft veel gewerkt in de hotellerie en is nog steeds mede-eigenaar van Hotel the Match. Daarnaast is hij dagelijks te vinden in zijn restaurant Wonder’s Heerhugowaard. Zijn ervaring en kennis zet hij in om met Klein Horeca de beste service te leveren. 

sanne rondje

Sanne

Samen met vriendin en compagnon Layla is Sanne de horeca ingedoken en heeft op vele evenementen en partijen gewerkt. De vraag naar kwalitatief horecapersoneel bleek groter dan hun aanbod, zo is Klein Horeca ontstaan! Nu heeft zij andere kansen aangepakt, maar blijft op de achtergrond nog altijd met veel enthousiasme betrokken bij de organisatie. 

Meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact op!