Menu Sluiten

Achter de schermen

Vanaf eind 2021 kent Klein Horeca een nieuwe samenstelling.
Frank en Norbert voeren de regie en bundelen hun krachten om Klein Horeca te laten groeien. De dagelijkse uitvoering valt in handen van Caja als algemeen manager.
Voor ons allemaal een mooie uitdaging in een gekke tijd. Service en kwaliteit blijft te allen tijde voorop staan, met mooie samenwerkingen en fijne collega’s!

Frank

Ondernemer en horecaman. Veel mensen kennen Frank als eigenaar van De Waerd Bowling in Heerhugowaard. Hij heeft de Hotelschool afgerond en heeft daarna geen moment stilgezeten. Beweging kenmerkt Frank. Altijd in ontwikkeling, aan het netwerken, nieuwe ideeën uitwerken en doorpakken. Zo ook met Klein Horeca!

Norbert

Ook Norbert ging naar de Hotelschool. Hij heeft veel gewerkt in de hotellerie en is nog steeds mede-eigenaar van Hotel the Match. Daarnaast is hij dagelijks te vinden in zijn restaurant Wonder’s Heerhugowaard. Zijn ervaring en kennis zet hij in om met Klein Horeca de beste service te leveren. 

Caja

Haar werkervaring in horeca, evenementen en projectmanagement komt allemaal samen om haar functie als manager succesvol uit te voeren. Zowel georganiseerd als creatief, klaar voor de klus!

 

Sanne

Samen met vriendin Layla is Sanne de horeca ingedoken en heeft op vele evenementen en partijen gewerkt. De vraag naar kwalitatief horecapersoneel bleek groter dan hun aanbod, zo is Klein Horeca ontstaan! Nu heeft zij andere kansen aangepakt, maar blijft op de achtergrond nog altijd met veel enthousiasme betrokken bij de organisatie. 

Meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact op!